Wij scannen en digitaliseren uw smalfilmen, video´s en diapositieven

MediaSwitch kan uw oude smalfilm, video en diapositieven digitaliseren en optimaliseren en op DVD, Blu-ray, Mediaspeler of harde schijf zetten.

voorbeelden voorbeelden

Voorbeelden

Alle voorbeelden | Tarieven

Normaal 8 smalfilm van 1958

Normaal 8 film met anamorf lens op Expo ´58: Links origineel, rechts met optimalisatie.

Zie de video op een volledig scherm voor het beste resultaat!

Super 8 smalfilm van 1988

Super 8 smalfilm, Els en Koen in 1988: Links origineel, rechts met optimalisatie.

Bekijk de video op volledig scherm voor het beste resultaat!

Normaal 8 smalfilm van 1967

Normaal 8 smalfilm St. Amandsberg 1967: Links origineel, rechts met optimalisatie.

Zie de video op een volledig scherm voor het beste resultaat!

Formaten

MediaSwitch zet je films en dia s op DVD, Blu-ray, harde schijf of Mediaplayer. We laden ook je films en dia s op het internet naar een beveiligde webserver, om de beelden te delen met familie en vrienden.

Bij video: VHS, S-VHS, VHS C, S-VHS C, Betamax, Philips 2000, HI8, Digital8, DV, MiniDV, U-Matic en BetacamSP digitaliseert MediaSwitch deze banden met professionele toestellen.

Bij smalfilm: Super 8, Dubbel 8, Singel 8, Pathé 9,5 mm en 16 mm film scant MediaSwitch beeldje per beeldje in hoge definitie en kunnen wij vervelende krassen verwijderen en de films optimaliseren.

media formats

U vindt uw formaat niet terug? Contacteer ons!

Contacteer ons

Lees meer over mediaswitch

Hoogste kwaliteit en zorg voor de klant


Jong Bedrijf

MediaSwitch is een jong bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en de beste toestellen die beschikbaar zijn om film, video en dia´s te digitaliseren.

Kennis en ondervinding van het personeel zijn de sleutel om resultaten van topkwaliteit te bekomen.

Gekwalificeerd personeel

Henk Tyberghein, de zaakvoerder van MediaSwitch woonde in zijn jeugd in Hollywood en studeerde fotografie en film. Hij werkte 30 jaar in de foto- filmindustrie en broadcast voor bedrijven als ILFORD Photo en Panasonic.

Het oprichten van MediaSwitch in 2010 is een gevolg van de nood in de markt om smalfilm, video en dia te digitaliseren in professionele kwaliteit, maar aan prijzen voor de gewone consument.

Het beste materiaal

Het scantoestel waar MediaSwitch gebruik van maakt, de Müller HM73, is speciaal ontworpen om alles uit smalfilm te halen wat erin zit, tot de laatste emulsiekorrel. Onze scanning in High Definition is speciaal aangepast voor de nieuwste TV toestellen.

Door ongecomprimeerd in HD te scannen, kunnen de resultaten ook als digitaal archief dienst doen op harde schijf of op DVD Gold Archival.